HomePanou aniversar

       Un moment aniversar este întotdeauna un prilej de bucurie, reflecţie şi bilanţ: amintiri nostalgice din perioada de început se împletesc cu analize ale prezentului, prind aripi vise temerare şi capătă contur planuri concrete de viitor.

       Şi în cazul nostru a fost la fel. Ne-am amintit cu drag primii paşi pe care i-a făcut produsul LEX EXPERT spre inimile dumneavoastră. Calculatoare erau puţine pe atunci. Pe multe dintre aceste calculatoare LEX-ul a fost primul program instalat şi a rămas mai multă vreme singurul program folosit.
       În cele două decenii scurse de la lansarea produsului LEX EXPERT au avut loc multe transformări sociale, tehnologia şi, mai ales, informatica au devenit omniprezente, iar inteligenţa artificială a părăsit paginile cărţilor ştiinţifico-fantastice pentru a se instala în realitatea obiectivă.

       Analizând de pe poziţiile prezentului drumul parcurs, credem că cea mai importantă realizare este faptul că produsul LEX EXPERT a devenit produsul nostru.
       El este produsul nostru pentru dumneavoastră, în calitate de beneficiari, pentru că v-aţi ataşat de LEX EXPERT, îl folosiţi constant şi contribuiţi, direct sau indirect, la fasonarea acestui produs. Produsul LEX EXPERT s-a dezvoltat cu sprijinul, sfaturile şi, uneori, admonestările dumneavoastră. Indiferent dacă ne sunteţi alături încă de la începutul drumului sau aţi venit alături de noi mai târziu, fiecare aţi avut un rol important în evoluţia şi perfecţionarea acestui produs legislativ.
       El este, de asemenea, produsul nostru pentru noi, întreaga echipă de la Piatra Neamţ. Cunoştinţele, aptitudinile şi timpul nostru sunt în mare măsură dăruite produsului LEX EXPERT şi ne bucură nespus când vedem că eforturile noastre sunt apreciate şi că se păstrează la aceeaşi intensitate legătura caldă pe care o avem cu dumneavoastră, beneficiarii.

       După ce s-a trimis calendarul de birou realizat pentru anul 2015 – Tradiţie, renume şi performanţă –, am primit multe aprecieri, nu numai cu privire la calendar, ci şi la pliantele care însoţeau calendarul. Mulţi dintre dumneavoastră ne-aţi spus că aţi fost încântaţi să ne „cunoaşteţi” sau să ne „revedeţi” şi, din acest motiv, am decis să oferim aici un spaţiu mai larg ideilor şi fotografiilor din acel pliant.

Tradiţie Renume Performanţă

       Planuri pentru viitor avem, desigur, multe. Ca de fiecare dată când gândim strategia noastră de dezvoltare, ne propunem atât să îmbunătăţim facilităţile existente, cât şi să oferim noi facilităţi şi noi categorii de informaţii.
       Cu prilejul acestui an aniversar, ne-am dori mai ales să extindem legătura deosebită care există între noi şi dumneavoastră. Această legătură merită să existe nu doar între noi şi fiecare beneficiar al produsului LEX EXPERT, ci şi direct între dumneavoastră, beneficiarii produsului LEX EXPERT. Chiar dacă profesiile, domeniile de activitate sau funcţiile sunt diferite, există un set de valori comune care vă apropie. Cu această intenţie am deschis LEX EXPERT CONSILIUM şi sperăm că această pagină va deveni un interesant loc de dezbatere, unde se lansează şi se întrepătrund informaţii utile şi idei înnoitoare.

       Pe scurt, la aniversarea celor două decenii, putem spune că suntem dedicaţi aceluiaşi obiect de activitate, am păstrat reperele primilor ani şi continuăm să aplicăm principiile clasice ale rigorii şi temeiniciei. Avem multe proiecte de viitor, prin care sperăm să vă oferim motive să fiţi în continuare mândri că aţi avut încredere în noi şi în produsul LEX EXPERT.

Vă mulţumim din inimă pentru colaborarea deosebit de caldă!

 
 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!