În anul 2020, produsul LEX EXPERT împlineşte 25 de ani. Chiar dacă nu putem organiza evenimente festive şi nu putem lansa proiecte vesele, pentru noi este un moment de mare sărbătoare. Vă invităm să ne bucurăm împreună de lungul şi frumosul drum pe care l-am străbătut cu toţii într-un sfert de veac!
        Cu unii dintre dumneavoastră ne cunoaştem de peste două decenii. Timpul a clădit între noi relaţii trainice, de preţuire şi caldă prietenie. Dar cum istoria se scrie în fiecare zi, noi generaţii au venit să întărească echipa LEX EXPERT şi clubul select al beneficiarilor noştri. Unii dintre beneficiarii actuali sunt mai tineri decât produsul LEX EXPERT.
        Ne încântă această continuitate şi minunata contopire dintre generaţii. Înseamnă că LEX EXPERT este mereu în pas cu timpul.

        La ceas aniversar, vă propunem să privim din mai multe perspective povestea primului sfert de veac în care LEX EXPERT a fost alături de dumneavoastră.

        1. Arc peste timp
        Cum a evoluat lumea în ultimul sfert de veac? Cum s-au schimbat societatea, justiţia, ştiinţa şi vieţile noastre în 25 de ani?
        Dacă aruncăm o privire spre viitor, cum ne aşteptăm să fie lumea peste un sfert de veac? Oare cum se vor schimba societatea, justiţia, ştiinţa şi vieţile noastre în următorii 25 de ani?

        2. Idei şi călătorii inspirate de calendarele LEX EXPERT
        Cunoaşteţi detalii interesante despre meleagurile care au ilustrat lunile din calendarele LEX EXPERT? A adus fila din calendar un strop de decizie în plus pentru un plan de călătorie sau pentru hotărârea de a vă pregăti bagajele? S-a întâmplat ca o fotografie din calendar sau o descriere a unei destinaţii să fie o neaşteptată sursă de inspiraţie?

        Articole:
         Duminici în Cerul Arhanghelului
(Mihaela Luca)

        3. Amintiri dintr-un alt mileniu
        Suntem mândri că produsul LEX EXPERT a traversat cumpăna dintre mileniul II şi mileniul III. A fost o şansă rară faptul că am trăit un an jubiliar.
        A fost anul 2000 un an deosebit? Cum se văd în anii ’20 ai mileniului III viaţa cotidiană şi evenimentele remarcabile din mileniul trecut? Este interesant să readucem în prim-plan întâmplările nostime, aspiraţiile şi oamenii din secolul XX.

        4. Un sfert de veac împreună
        Timp de 25 de ani produsul LEX EXPERT a activat pe tărâmul juridic. Ne place să credem că a făcut, măcar puţin, parte din viaţa dumneavoastră. Trimiteţi-ne povestiri sau imagini legate de produsul LEX EXPERT.
        Ne-am bucura să primim fotografii de la cei care au comandat tricouri LEX EXPERT – 25 de ani – Un sfert de veac împreună. Sperăm că aţi apreciat roşul tonic al tricourilor, destinat să aducă optimism şi încredere.

        Trăim o vară cum n-a mai fost alta. Trebuie să găsim puterea de a depăşi greutăţile vremii, de a păstra valorile umane perene şi de a ne bucura de frumuseţea lumii.

        Aşteptăm texte şi fotografii pentru temele propuse. Celor mai reuşite li se vor decerna TROFEELE LEX EXPERT.