HomeAlbum de vacanţă

Calendarul de perete LEX EXPERT
2019


La sfârşitul anului 2019 se vor împlini 20 de ani de când ne-am bucurat cu toţii că avem şansa deosebită de a trăi clipele de la hotarul dintre două milenii.
La aproape două decenii de la acel moment, al trecerii în anul 2000, suntem mândri şi adânc recunoscători pentru că există în clubul LEX EXPERT beneficiari care sunt alături de noi încă din mileniul trecut.

Pentru a putea transmite în mod direct un strop din mulţumirea şi recunoştinţa faţă de aceste persoane dragi, ne-am gândit să realizăm un calendar de perete special, pe care l-am intitulat Album de vacanţă şi care înmănunchiază 12 fotografii făcute de noi, membrii echipei LEX EXPERT, în acele puţine zile din an când reuşim să ne desprindem de tumultul legislativ.

Dacă înainte de anul 2000 aţi devenit utilizator al produsului LEX EXPERT şi continuaţi să utilizaţi produsul şi în prezent, ne face plăcere să vă oferim în mod gratuit calendarul de perete Album de vacanţă. Puteţi completa şi trimite formularul de mai jos sau ne puteţi contacta prin telefon sau e-mail, pentru a stabili cum să vă expediem calendarul.
Pot trimite acest formular atât utilizatorii direcţi, cât şi persoanele care fac posibilă prezenţa produsului LEX EXPERT sau veghează la buna sa funcţionare (departamente IT, contabilitate, achiziţii, contracte), dacă aparţin unei unităţi care foloseşte produsul LEX EXPERT încă din secolul XX.


(Gratuit)

Toate imaginile sunt însoţite şi de o scurtă descriere, pentru a crea impresia că se răsfoieşte un album de vacanţă adevărat.




Cel mai pregătit şi mai cutezător călător din echipa noastră este neîndoielnic Ciprian Chiriac. Puţine produse româneşti au avut norocul pe care l-a avut LEX EXPERT, acela de a fi îndemnate să rămână Mereu la înălţime de la altitudinea de 5000 de metri, aşa cum i-a urat Ciprian când a ajuns la Everest Base (5.364 de metri).
În luna februarie puteţi admira o fotografie realizată de colegul nostru atunci. Ciprian este un fotograf foarte talentat şi credem că veţi aprecia şi imaginea superbă cu Deşertul Sahara, pe care o veţi descoperi la luna iulie.
Sperăm însă că o să placă la fel de mult toate imaginile selectate dintre amintirile de vacanţă ale colegilor noştri, fie că este vorba despre munţii înzăpeziţi ai Elveţiei (Mihaela Luca), despre însorita Coastă de Azur (Cristina Cotun), despre grădinile elegante din Paris (Mihaela Luca), despre măiastra Coloană fără Sfârşit (Monica Ţuc) sau alte locaţii pitoreşti.




Menţionăm că pot comanda, în mod gratuit, calendarul Album de vacanţă şi cei care au utilizat cel puţin 20 de ani produsul LEX EXPERT, dar în prezent din diverse motive nu-l mai folosesc. Ei rămân membri cu drepturi depline în Clubul LEX EXPERT.

Preţuim toţi beneficiarii, de la cei care au depăşit 20 de ani de colaborare la cei care au venit alături de noi în săptămâna precedentă. Dar resursele noastre de pregătire şi expediere a unui calendar de aceste dimensiuni sunt, din păcate, limitate.
Din acest motiv, beneficiarii care ni s-au alăturat după anul 2000 şi vor să primească calendarul de perete Album de vacanţă trebuie să suporte ei înşişi o parte din cheltuieli (pe care noi le-am estimat la 30 de lei).


(Cu plata ramburs)

A fost greu să evaluăm numărul de cereri referitoare la calendarul de perete pe care le vom primi. Dacă vom fi copleşiţi de numărul mare al cererilor, vom încerca să găsim soluţii alternative. Oricum, veţi primi o informare prin e-mail cu privire la prelucrarea cererii dumneavoastră.

Vă mulţumim pentru frumosul drum străbătut împreună!

Fie ca anul 2019
să vă aducă mari bucurii, succese extraordinare
şi multe clipe minunate.

La mulţi şi fericiţi ani!

 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!